Boeken

i.o.v. Londain

Voor de lancering van deze nieuwe kledinglijn wilde de klant graag een soort stijlboek waarmee de nog te produceren kledinglijn gepresenteerd kon worden aan de detailhandel.

De fotografie was in handen van Rob Reeuwijk. Voorafgaand aan de vormgeving van het boek  heb ik me beziggehouden met de styling van de fotografie en daarna met het inmonteren van  de ‘accent’stoffen en omkleuren van de nog niet voorhanden zijnde artikelen.

i.o.v. Helmke Geel

Naar aanleiding van een dramatisch ongeluk waarbij de jongste van twaalf kinderen voor de deur van zijn ouderlijk huis is verdronken. Hij was toen drie jaar oud. De gezinsleden hebben het allen op hun eigen manier beleefd en verwerkt. Veertig jaar later is dit boek tot stand gekomen waarin ieder zijn/haar beleving en gevoelens heeft omschreven.

Geïllustreerd met kaarten, brieven, documenten en foto’s uit het familiearchief.

Formaat A5, 62 pagina’s.

i.o.v. Mieke Kerkhof

Mieke is als gynaecologe verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch.  Zij heeft allerlei gekke anekdotes uit het vak verzameld die zij en haar collega’s meemaken. Dit boek heeft zij in eigen beheer uitgegeven, in eerste instantie alleen bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de medische sector.

Het was in no-time uitverkocht en omdat de verhalen ook erg vermakelijk bleken voor niet-medici ligt er inmiddels een uitgeklede versie  in de winkel.

Geïllustreerd met foto’s, knipsels, cartoons en tekeningen.

Formaat A5, 140 pagina’s.