Freelance

De markt trekt weer aan en je bedrijf draait overuren of een van je werknemers gaat met verlof, en dan staat ook nog de vakantieperiode voor de deur… In deze tijd is de verleiding natuurlijk groot een stagiair of starter in te schakelen om de kosten te drukken. Je bent dan vaak veel tijd kwijt aan inwerken en begeleiden. Daarbij ontbreekt het nog aan ervaring waardoor de productiesnelheid (te) laag is. Hoe geruststellend is het als je een vlot paar, ervaren, extra handen kunt inschakelen zónder dat je veel tijd kwijt bent aan begeleiding?

Ik ontwerp graag maar haal mijn neus niet op voor het ‘simpele’ dtp-werk, daar ligt voor mij de uitdaging in efficiënt, zoveel mogelijk werk verzetten. Ik laat me beslist niet gek maken door deadlines. Sterker nog, daar krijg ik energie van!

Of het nu gaat om het opmaken en/of uitwerken van documenten in verschillende versies, het bewerken van (veel) beeldmateriaal, het uitvoeren van correcties, wat dan ook; bij mij ben je aan het juiste adres. Ik help graag de werkdruk te verminderen. Met alle liefde kom ik bijspringen op locatie, maar als je niet over voldoende werkplekken beschikt kan ik natuurlijk ook assisteren op afstand. Dat laatste bespaart je ook nog eens reiskosten.